Sida 1 av 1

Bloggosfären - nu inkl Rymd-Olov (Drömmarnas berg)

InläggPostat: fre 09 jan 2009, 18:51
av Rymd-Olov
Den relativt nystartade bloggen Drömmarnas Berg är en kollektiv blogg om allt möjligt som har med sf, fantasy eller skräck att göra. Anslaget är brett och alla medier inkl litteratur, film, spel osv kommer att behandlas i inläggen.

Själv kommer jag att skriva bokrecensioner där då och då. Jag har just postat mitt första inlägg och kan alltså lägga till "bloggare" på visitkortet.

Flera av er tycks redan ha hittat dit. Ni är naturligtvis välkomna tillbaka och ni andra får förstås också gärna titta in och läsa eller kommentera om ni vill.

Extra uppskattat är förstås alla former av konstruktiv kritik och eventuella glada tillrop.

InläggPostat: lör 10 jan 2009, 00:54
av J-h:n
Mycket bra Accelerando-recension. Nu önskar jag bara att ni kunde låta bli att använda den hemska förkortningen "sci-fi".

Re: Bloggosfären - nu inkl Rymd-Olov (Drömmarnas berg)

InläggPostat: lör 10 jan 2009, 12:23
av OsloPC
Rymd-Olov skrev:Den relativt nystartade bloggen Drömmarnas Berg är en kollektiv blogg om allt möjligt som har med sf, fantasy eller skräck att göra. Anslaget är brett och alla medier inkl litteratur, film, spel osv kommer att behandlas i inläggen.


Riktig trivelig og lovende. Legger den til blant de svenske SF-bloggene jeg følger.

PC

InläggPostat: lör 10 jan 2009, 15:01
av Rymd-Olov
Mitt nästa projekt blir nog att skriva lite om skillnaden mellan sci-fi och sf. Jag känner inte de övriga i kollektivet, men det verkar som om jag är den rymdigaste i sällskapet.

InläggPostat: tor 14 jan 2010, 11:21
av Rymd-Olov
Nu har bloggen funnits i lite drygt ett år och jag vill passa på att tacka för alla kommentarer som lämnats av folk som finns på detta forum. Ofta är bloggen precis så intressant som de som kommenterar den, vilket alltså innebär mycket intressant när fandom är där och skriver.

Som en sammanfattning av det gångna året har jag nu definierat den västerländska kanon på bloggen. :-)

http://drommarnasberg.wordpress.com/2010/01/14/den-vasterlandska-kanon/