Sida 1 av 1

Alvarpriset för 2011

InläggPostat: sön 09 sep 2012, 11:45
av jophan
SAAM har beslutat att utlysa den rådgivande omröstningen om Alvarpriset för 2011 och att - efter att ha granskat nomineringarna från fandom - på röstsedeln sätta upp:

* Maria Nygård
* Jonas Wissting

som kandidater. Omröstningen pågår till kl. 12.00 lördagen 6 oktober; dock måste röster som avges efter 3 oktober lämnas på plats på den kongress där vinnaren utannonseras: Swecon 2012 (Kontrast) i Uppsala.

Röstsedeln i PDF-format återfinns på fondens webbplats - www.alvarfonden.org.

För att göra det enklare att rösta är en begränsad form av e-poströstning möjlig. För att säkerställa att de e-röstande är bekanta med priset och kandidaterna och att deras identiteter är säkerställda, tillåts endast fans som är kända av SAAM:s styrelse att rösta elektroniskt. Vill du rösta elektroniskt skriver du till ordf@alvarfonden.org och beställer en elektronisk röstsedel.

Berättigade att rösta är envar som var aktiv inom svensk sf-fandom senast den 31 december 2010 (i anknytning till fanzines, föreningar, pubmöten, Internetmötesplatser och/eller kongresser). Observera att kravet är knutet till deltagande i svensk fandom, inte till svenskt medborgarskap eller bosättning i Sverige.

Johan
Ordf.