The MJ CB

Allmänt prat om annat än sf och fantasy

The MJ CB

Inläggav Sheriffen » tor 05 mar 2009, 18:45

The Michael Jackson Comeback, utbasunerad över världen i direktsändning från ett podium i London i dag, består av ett 30-tal konserter i just London, samtliga på The O2 Arena. Själv kallade han under den flamsiga, korta presskonferensen - eller fankonferensen, snarare, eftersom han talade inför en stor samling skanderande fans - den här raden med konserter för "...the final curtain call". Man kan förstå honom. Hans voluminösa peruk har nu antagit enorma proportioner och är dessutom, besynnerligt nog, tillverkad av samma material som Barbiedockornas hår, vilket får den att blänka artificiellt där den studsar runt på huvudet på honom. Och hans ansikte har antagit ytterligare en ny form. Den intresserade - och den som inte är det men nog snabbt blir inför denna åsyn - rekommenderas den här historiska genomgången:

http://www.anomalies-unlimited.com/Jackson.html

Med det sagt anser jag att Michael Jackson har gjort en av världens i särklass bästa nattklubbsdanslåtar, Billie Jean, och att han på albumet Bad åstadkom ett antal lysande låtar till, som titelspåret och Dirty Diana. Det som är tragiskt är inte hans begåvning, för den är obestridlig, utan hans besynnerliga självstympning och ständiga, generande utspel, där han inte förefaller förstå att han gör bort sig inför praktiskt taget hela världen.

Kör hårt,
Sheriffen
Sheriffen
BNF
 
Inlägg: 4395
Blev medlem: tor 09 nov 2006, 02:50
Ort: Athen/Stockholm

Inläggav Svensson » fre 20 mar 2009, 14:57

En annan odödlig Jacksonlåt är "Do You Remember The Time" från "Dangerous" (hette väl skivan, den som kom efter "Bad"). Video med egyptiskt sceneri, Iman och Eddie Murphy.

För övrigt, hans fejs, kan man väl säga att "plastikoperationer är Guds sätt att tala om för dig att du har för mycket pengar"...
Svensson
Trufan
 
Inlägg: 545
Blev medlem: tis 27 nov 2007, 15:40


Återgå till Baren

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare

cron