Trekkers i Östra Sverige

Om fanzines, fans, fanfonder och annat.

Trekkers i Östra Sverige

Inläggav StarTrekÖst » mån 24 mar 2014, 18:08

Hejsan Trekkers och SF-vänner!

Vi är ett glatt gäng Trekkers som under några års tid har träffats i Norrköping med omnejd för att umgås och ägna oss åt våran riktigt stora passion, nämligen Star Trek. Nu har vi tänkt att ta nästa steg i vår samvaro och det är att bilda en officiell förening. Vi har tänkt att ha ett första konstitutionerande årsmöte den 5 april som även är känd som First Contact Day i Star Trek-sammanhang. Nu undrar vi om just DU vill vara en del av våran förening och samvaro samt att bidra med dina tankar och funderingar om hur den bör vara uppbyggd och vad föreningen ska ägna sig åt. Kom för att göra din röst hörd och träffa likasinnade människor. Vi bjuder på kaffe/te samt kaka. Vid frågor, skicka ett PM till mig på forumet, alternativt skicka ett mejl till startrekost[AT]gmail[DOT]com. Ni kan även gå med i dom event som vi har skapat på Facebook och Google+.

Väl mött!

Plats: Norrköping
Var: Generalsgatan 39
När: Lördag 5 april
Tid: Klockan 13:00

Poster
StarTrekÖst
WAHF
 
Inlägg: 5
Blev medlem: lör 22 mar 2014, 00:34

Re: Trekkers i Östra Sverige

Inläggav StarTrekÖst » mån 07 apr 2014, 15:47

Trekkers i Östra Sverige har sett dagens ljus. För att läsa en mer ingående redogörelse över hur årsmötet var så kan man titta in på vår officiella Facebook-sida.

Nästa officiella träff kommer att äga rum under en av dagarna på årets LinCon. Vi siktar in oss på lördagen den 31 maj, där vi har tänkt att utforska konventet tillsammans och även försöka att knyta kontakter till föreningen. Mer utförlig information om det kommer närmare datumet för träffen.

Vid eventuella frågor om föreningen, dess verksamhet, medlemskap och oss som står bakom den, så kan den kontakten ske genom att man skickar ett PM här på forumet, ett mejl till startrekost[AT]gmail[DOT]com och genom vår Facebook-sida.
StarTrekÖst
WAHF
 
Inlägg: 5
Blev medlem: lör 22 mar 2014, 00:34

Re: Trekkers i Östra Sverige

Inläggav StarTrekÖst » sön 27 apr 2014, 14:39

Vi har våran första träff som officiell förening den 17:e maj. Aktiviteten för dagen är sällskapsspel.

Tanken med träffen, som sker endast 13 dagar före den planerade träffen på LinCon i Linköping, är att vi veteraner och de nya i föreningen ska kunna umgås och lära känna varandra lite bättre i en mer avslappnad miljö. Fika och diverse snacks kommer finnas på plats.

Tid: 14:00
Plats: Lokal Hatten på Skolgatan 19, Norrköping
StarTrekÖst
WAHF
 
Inlägg: 5
Blev medlem: lör 22 mar 2014, 00:34


Återgå till Fanzines, fans och fanac

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare

cron